Soitto 189€.

Soitto 189€ on edullinen ratkaisu, kun haluat tilata musiikkia juhlaasi tai tapahtumaasi.

Lue lisää

Mikä on Soitto 189€?

Soitto 189€ on palvelu, jossa voit tilata tapahtumaasi tai juhlaasi 1-3 esityskappaletta ns. perusohjelmistosta kiinteään 189 euron hintaan ilman muita kuluja. Hinta on voimassa Turun talousalueella (Turku, Kaarina, Raisio, Naantali) vuoden 2020 loppuun saakka, ja koskee tilaisuuksia joiden kesto on maksimissaan 1 h 30 minuuttia.  ALV on aina 0%.

Miten tilaus käytännössä hoituu?

Ota ensin yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse, niin katsotaan tilaisuuden ajankohta ja sisältö. Mikäli kalenterissa on tilaa ja musiikiksi löydetään sopivat kappaleet, sovitaan esiintyminen toteutettavaksi, jonka jälkeen saat sähköpostiin tilausvahvistuksen. Lasku lähetetään sähköpostiin PDF-muodossa parin viikon sisällä esiintymisen jälkeen. Maksuaika on 14 päivää.

> Yhteystiedot

Mitä tarkoitetaan perusohjelmistolla?

Perusohjelmisto on musiikkia jota soitetaan usein, häämarsseja, seremoniamusiikkia, tunnettuja suomalaisia ikivihreitä, hautajaisvirsiä sekä perinteisiä suosittuja lyhyitä (2-5 min) klassisen musiikin sävellyksiä. Näiden harjoittelu ei siis vie erityisen paljon aikaa, ja niihin on saatavilla usein valmiita piano- tai urkusäestyksiä.

Tarvitaanko säestäjä ja sisältyykö se hintaan?

Kaksin aina kaunihimpi - trumpetin ja pianon tai urkujen yhdistelmä on varsin juhlava ja kauniisti soiva yhdistelmä. Mutta mikäli esiintyminen on esimerkiksi ulkona, trumpetin ääni kantaa kauniisti yksinäänkin, ja on kaikin puolin helppo ja toimiva ratkaisu. 

Säestäjä ei siis sisälly hintaan, mutta sellainen on mahdollista hankkia lisämaksusta, ja kirkollisissa tilaisuuksissa seurakuntien urkurit ovat usein jo muutenkin paikalla, ja lähes poikkeuksetta suhtautuvat erittäin positiivisesti yhteismusisointiin trumpetistin kanssa.

Entäpä jos haluaisinkin useamman soittajan kokoonpanon?

Silloin kannattaa tilata esiintyjäksi Quinsonitus.

Asun Turun talousalueen ulkopuolella. Onko silti mahdollista tilata soittoa?

Ilman muuta. Silloin täytyy kuitenkin laskea summaan mukaan jonkun verran matkakuluja ja matkustamisesta aiheutuvia työtunteja. Näiden suuruus voidaan sopia etukäteen, jolloin vältytään yllättäviltä kilometrikuluilta laskutusvaiheessa.

En vielä tiedä kuinka kauan tilaisuuteni kestää. Miten toimitaan?

Mikäli 189 euron tarjoushinnan muut ehdot täyttyvät, 1 h 30 min jälkeen jokaiselta alkavalta puolelta tunnilta veloitetaan 39 €.

Haluaisin enemmän kuin 3 kappaletta. Onko se mahdollista?

On toki, se kuitenkin lisää ennakkovalmistautumisen määrää, eli käytännössä lisää työtunteja ja laskun summa hieman kasvaa. Asiaa voidaan selvitellä lisää puhelimitse tai sähköpostitse.

En oikein tiedä miltä kappaleet voisivat kuulostaa. Olisiko näistä ääninäytteitä?

Äänityslaitteisto on vielä toistaiseksi hankkimatta, joten toistaiseksi ainoat äänitteet ovat keikoilta joissa on ollut valmiina jo jonkunlainen tallennus. Asia on kuitenkin työn alla, ja mahdollisesti pieniä katkelmia eri kappaleista päivitetään sivuille myöhemmin.

< Takaisin ylös

Yhteystiedot

Toni Isokivi, muusikko MuM
toni.isokivi (at) mekkala.org
050 - 5558278